Trimbos logo

Informatie en advies
Tips van ouders
Online cursus
E-mail deskundige
Mijn verhaal
Contact
Home
Informatie en advies / Wat kan ik doen

Wat kan ik doen?


Een steuntje in de rug

Opvoeden is soms al moeilijk genoeg. Als je zelf psychische problemen of een verslaving hebt, kan het nog ingewikkelder zijn. Je hebt veel aan je hoofd. Je beseft ook dat je ouder bent en dat je kind jou nodig heeft.

Je zoekt advies bij de opvoeding. Daarom kijk je op deze site. Dat is een stap in de goede richting. Hier kun je lezen hoe jij, ondanks je problemen, kunt opvoeden. Hoe je het opgroeien van je kind positief kunt beïnvloeden. En hoe jij je als ouder het beste op kunt stellen.

Vrijwel alles wat hier te lezen is, geldt ook voor gezonde ouders. Het kan jou helpen bewust te worden van wat je kind nodig heeft. Bovendien worden er tips gegeven voor de momenten waarop jij je minder in staat voelt je kind te geven wat het nodig heeft.

Je hoeft niet alles achter elkaar te lezen. Dat is teveel van het goede. Sluit de site bijvoorbeeld na een half uurtje en lees later weer verder.

Hoe uitgebreid de site ook is, niet alles kan hier aan de orde komen. Met gerichte vragen kan je daarom mailen naar een deskundige.


Direct aanmelden voor

Online cursus
E-mailen

met een deskundige
Nieuw!

Zelfhulpcursus
Download
Folder
folder
Bekijk
Filmpjes
psychische problemen
verslaving

sluiten