Trimbos logo

Informatie en advies
Tips van ouders
Online cursus
E-mail deskundige
Mijn verhaal
Contact
Home
Informatie en advies / Hulp en advies / Meer interessante links

 

Meer interessante links

https://www.humanitas.nl/themas/opgroeien

Voor jongeren op zoek naar een maatje. Humanitas jongerenmaatjes bieden je vriendschap en hulp bij lastige situaties. Wil je je verhaal kwijt, of samen wat leuks doen? Je maatje luistert en geeft je zelfvertrouwen.

 

www.ouderschap-psychiatrie.nl

Website over steunende methodiek bij de ouderrol.

www.pratenonline.nl

Voor jongeren (12-20 jaar) die somber of depressief zijn. Je kunt op de site chatten met een deskundige.

www.gripopjedip.nl

Informatie voor jongeren over het omgaan met depressieve klachten. Je kunt op de site een onlinecursus volgen en e-mailen met een deskundige.

www.kindertelefoon.nl

Een website waar kinderen en jongeren in vertrouwen kunnen praten en hulp, advies en informatie kunnen krijgen. Naast bellen is er ook een mogelijkheid om te chatten.

www.labyrint-in-perspectief.nl

Deze website biedt ondersteuning voor partners, kinderen, broers, zussen en andere familieleden die betrokken zijn bij iemand met psychische problemen.

www.babyextra.nl

Contact maken en genieten van je baby gaat niet altijd meteen vanzelf. Bijvoorbeeld als je zelf niet lekker in je vel zit, je zorgen maakt of problemen hebt , of als je partner dat heeft. Dan kun je terecht bij Bureau Baby Extra.

www.kopppraat.nl 

De website KOPPpraat.nl is een online forum voor ouders met psychische problemen om ervaringen uit te wisselen. Op dit forum kunnen ouders (anoniem) ervaringen delen met elkaar over moeilijke of zinvolle momenten van hun ouderschap. 


Download
Folder
folder
Direct aanmelden voor

Online cursus
E-mailen

met een deskundige
Nieuw!

Zelfhulpcursus
Bekijk
Filmpjes
psychische problemen
verslaving

sluiten